Нашата история, нашият подход

Използвайки най-новите технологии в безпилотни летателни апарати,
ние сме в състояние да осигурим зашеметяваща въздушна фотография и видеозаснемане
с първокласно професионално обслужване, използвайки нашата креативност.

Ние сме динамична, творческа и силно мотивиран компания, специализирана във въздушно заснемане и фотография на ниска надморска височина от безпилотни летателни апарати. Ние сме способни да занемем обекти от нивото на земята до 600 метра, като създаваме уникални визуални изображения. Използвайки най-новите технологии в безпилотни летателни апарати, ние сме в състояние да осигурим зашеметяваща въздушна фотография и видеозаснемане с първокласно професионално обслужване, използвайки нашата креативност.

Съчетава изключително опитни пилоти и кинематографисти, както и най-новите техники, видео оборудване и стабилизаращи устройства, за да гарантираме гладкото заснемане на кадрите и точната технология на полета. Ние сме базирани в Бургас, но един от нашите ценности е нашият международен опит. Снимали сме в няколко страни: Барбадос, Испания, Португалия, Италия и Обединеното кралство. Ние говорим английски, испански, италиански и френски. Летяща камера?! УНИКАЛЕН ТВОРЧЕКИ ИНСТРУМЕНТ, който знаем как да използваме за да постигнем максимална удовлетвореност в нашите клиенти

Ценово ефективно решение: ние правим въздушно заснемане и фотография на достъпни цени за всички проекти, както и за всеки бюджет.

Бургас, България

Нашата работа в цифри

По-добри с времето ...
0проекти
0клиенти
0фотографии
0видеа

Необходима информация

Много хора се свързват с нас единствено с въпрос за цената на услугите. За да можем да дадем адекватна цена за нашата услуга, трябва предварително да получим информация за конкретното желание на клиента.
Резюме

В идеалния случай, изискваме резюме на проекта с описание на това, което клиентът иска да постигне и неговите виждания и очаквания.

Изпратете запитване
Местоположение

Най-добрият вариант е да посочите точен пощенски код, където искате да се заснеме видеото или фотографиите. Ако пощенския код е неопределен изискваме информация за средата в която ще се снима (дали е градска или провинциална).

Изпратете запитване
Дата

Предложената дата - на първо място трябва да се установи, дали ние сме свободни да организираме снимки на посечената от вас дата, и след това да се помисли за второстепенни фактори които биха попречили на снимките в този период.

Изпратете запитване
Тема

Иска да знаем предмета на заснемане. Какво искате да се заснеме? Спортни събития, концерти, имоти и др...

Изпратете запитване

Виско може да се създаде
Но малко неща са създадени добре

Нашата фолософия
×

Log In

Don't have an account?